műanyagszivattyúk

Az Affetti gyár 35 éve gyárt műanyag centrifugálszivattyúkat korrozív közegekhez. Mára 45 országba szállítják a termékeiket különböző alkalmazásokra, mint például: kénsav (H2SO4), sósav (HCl), nátrium-hipoklorit (NaOCl), salétromsav (HNO3), NátronLúg (NaOH), foszforsav (H3PO4), vas-klorid (ZnCl2), stb.

Affetti csúszógyűrűvel szerelt műanyagszivattyúk
Affetti csúszógyűrűvel szerelt műanyagszivattyúk

Az Affetti monoblokk, vagy tengelykapcsolóval szerelt centrifugál szivattyúi erősek, a közeggel érintkező műanyag alkatrészek nagy falvastagsággal készülnek a maximális megbízhatóság érdekében. A tengelytömítés egyszeres vagy dupla csúszógyűrűs, külső vagy belső tömítés rendszerben.

Affetti vertikális zsompszivattyúk
Affetti vertikális zsompszivattyúk

Az Affetti függőleges centrifugális szivattyúk könnyen kezelhetőek, erős, kompakt konstrukció. A közeggel érintkező műanyag alkatrészek nagy falvastagsággal készülnek, hogy a maximális szilárdságú terméket adják. A tengely műanyag bevonatos, a vezetőperselyek PTFE CG és AL2O3, vagy SIC/SIC anyagból készülnek.

Affetti mágneskuplungos műanyagszivattyúk
Affetti mágneskuplungos műanyagszivattyúk

Az Affetti mágneskuplung meghajtású centrifugálszivattyúk kiküszöbölik a csúszógyűrűs tömítéseknél előforduló szivárgási problémákat, így ez egy biztonságosabb megoldás az operátorok és környezet védelme szempontjából.

Affetti üvegszálerősítésű műanyagszivattyúk
Affetti üvegszálerősítésű műanyagszivattyúk

Az Affetti Vitrum modellsorozat szivattyúi egyszerre képesek ellenállni a koptató szemcséknek és a kémiai korróziónak. A megoldás lényege a szivattyú alapanyaga, ami üvegszál erősítésű műanyag kompozit. Az alapanyag lehetővé teszi szélsőséges hőmérséklet tartományban való működést is.