Indar nagy teljesítményű búvárszivattyúk

Indar SP BF teljesítményhatárok
Indar SP BF teljesítményhatárok

Az Indar SP BF típusú búvárszivattyúk alkalmasak szennyvíz, csapadékvíz vagy szilárd tartalmú közegek szállítására. Kétféle kivitelben készül: Nedves aknás kivitel; Száraz aknás kivitel.

Az alkalmazástól és a szivattyúzott közeg minőségétől függően a járókerék zárt vagy nyitott kivitelű lehet egy, két vagy több csatornával.

Indar SP HE teljesítményhatárok
Indar SP HE teljesítményhatárok

Az Indar SP HE típusú búvárszivattyúk monoblokk kialakításúak, axiális járókerékkel vagy változtatható állásszögű lapátokkal. Alkalmas vízelvezetésre, csapadékvíz, száraz dokk, tengervíz és/vagy szilárd anyagokat tartalmazó közegek szállítására.

Az axiális járókerék kialakítása biztosítja a szivattyúzott folyadék széles és szabad áthaladását, és megakadályozza az eltömődést. A hatékony hűtőrendszer a szivattyúzott folyadék felhasználásával (a motor mellett áramlik), lehetővé teszi az egység folyamatos működését még szélsőséges környezeti feltételek mellett is. A szivattyúk gyártásához felhasznált anyagok kiválasztása a szállítandó közeg jellemzői alapján történik. A különféle beépítési lehetőségek, valamint az anyagok széles választéka a HE szivattyúkat rendkívül sokoldalúvá